Skip navigation

This Question is Not Answered

1 "correct" answer available (5 pts) 2 "helpful" answers available (4 pts)
30,815 Views 2 Replies Last post: Feb 24, 2012 12:33 AM by f.legras RSS
f.legras Contributor 11 posts since
Feb 17, 2011
Currently Being Moderated

Feb 20, 2012 2:21 AM

RefDes Suffix Problem

Hello,

 

 

We have a "big" issue with refdes renumbering.

 

 

In our process, the last action before send files to substractor is refdes renumbering. We renumber the refdes with the expedition tool and the renumbering is in function of location of parts and we add a suffix indicating the side of the component (T = Top side, B = Bottom Side). This is examples of our RefDes : CN1T, C4B,C4T,... . After renumbering we make a backward annotation to dxDesigner. That works fine.

 

 

But when we want to do a modification in our design (add components, delete components,...) there are some mistakes...

We cannot renumbered as we want. The packager renumber our updated design with new RefDes, "RefDes_Renumbering" show you an exemple.

C1,C2,C3 are the newest capacitors. We want to renumber all the design with new refdes depending of location. But the tools doesn't allow us to do that. He can't renumbered refdes with suffix. He gives us this result : CN1T1T, C1T,C1T1T,... See "Result.jpg".

 

 

How can we reset RefDes Value ?

At this moment, we renumber manually all refdes by hand !!

 

I hope someone can help me.

 

Thanks in advance,

 

François

Attachments:
Gary_Lameris Aficionado 298 posts since
Jul 31, 2008
Currently Being Moderated
Feb 23, 2012 9:00 AM in response to: f.legras
Re: RefDes Suffix Problem

Have you requested support help on this?  If so do they have your database so that your issue can be replicated?

 

Where is renumbering taking place?  Expedition or is Packager creating the incorrect Ref Designator?

 

Gary Lameris

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)