4 Replies Latest reply on Dec 12, 2012 3:18 PM by dhanuskodi

    Errors when using WORKBench from command line

    dhanuskodi

      I am trying to do a Print Image simulation from command line.

       

      First I invoke workbench using:

       

      calibrewb -shell -s workAuto.tcl

       

      This is my script (workAuto.tcl):

       

      openlib -f autoSetup.in

      #Create layout from GDS data

      #set lin [layout create ../forb_pitch_analysis/layouts/full_set.db]

      #dprintiml -in inlayout -bbox x1 y1 x2 y2 -out outlayout -cell outcell -layer layer -simpixsz simpixsz

       

      And my setup file (autoSetup.in) is:

       

      modelpath /home/Raghavan/.calibrewb_workspace/models

      optical_model_load OPTICAL1 dipole_working

      gridsize 0.001

      background dark

      ######Layer Info

      #Number Name Frag Ctl Type Transmission Mask Dose

      layer 0 0 17 0 visible clear 0 1

      setlayer dpi= image optical OPTICAL1 aerial_contour 0.3 dose 1

       

       

      I get the following error

       

      AT LINE # 8 of 'autoSetup.in'

       

      SETUP FILE ERROR: Error

       

      --------------------------------------------------------------------------------

      Error loading Calibre WORKbench startup script file workAuto.tcl:

      >>>> AT LINE # 8

       

      SETUP FILE ERROR: Error

       

      errorInfo >>>> AT LINE # 8

       

      SETUP FILE ERROR: Error

       

          while executing

      "openlib -f autoSetup.in"

          (file "workAuto.tcl" line 2)

      ERROR:

      fatal error running -s startup script.

       

      Line 8 corresponds to

      setlayer dpi= image optical OPTICAL1 aerial_contour 0.3 dose 1

      in the setup file.

       

      When I refer to the manual, nothing seems to be wrong with the line.

      Any clues as to what's the error?