4 Replies Latest reply on Mar 14, 2013 9:18 PM by samir_khanduri

    Harness Syncing

    fmorgan

      So when i try to sync my parts it puts up this syncing error.  What structure is it not happy with compared to the library part?

       

       

       

      Multicore MC260 in design: .SCHEMATIC_WORCESTER whose structure does not match with library part structure

       

       

      Multicore MC258 in design: .SCHEMATIC_WORCESTER whose structure does not match with library part structure

       

       

      Multicore MC259 in design: .SCHEMATIC_WORCESTER whose structure does not match with library part structure

        • 1. Re: Harness Syncing
          samir_khanduri

          Hi,

           

          This is a pre-validation error which catches the mismatch between the Multicore's Library definition Vs the design (used) multicore structure.

           

          e.g. I have add a multicore in my Wiring design which had three innercores and one shield:

          1.png

          Later, I changed the library definition in part library.

          2.png

           

          I have deleted one innercore.

           

          Now If I sync, it will complain about the structure mismatch.

           

          3.png

          To proceed, I have updated my Wiring design by removing one extra innercore and then I re-Synced.

           

          Please check this is the case in your wiring designs as well?

           

          You can correct your wiring design and then you can try to do a re-Sync.

           

          Please share more information , if this doesn't work.

           

          Thanks,

          -Samir

          1 of 1 people found this helpful
          • 2. Re: Harness Syncing
            fmorgan

            Thanks for the reply.  I know we have been adjusting the parts in some cases and that possibly could be it.  I understand if a wire was removed but would the wire type or a guage type cause also cause this error?  Usually to fix the problem i have been reconstructing the multicore and assigning the part again to it from the library.   I guess I was looking for a more detailed description of what might be wrong with my multicore.  It does a comparison so couldn't it tell me what the mismatch in the comparison was.  Wire guage different.. missing wire.. extra wire.. ect ect.  This is more like a service engine soon light error..

             

             

            Thanks.

             

            Frank Morgan

            • 3. Re: Harness Syncing
              fmorgan

              So i got the error again today and the simple solution is to open up the multicore or i imagine any item you are having issues with and refresh the part to the database. See pic.

               

              The new question, Is there a way to do a global refresh on a project so if i have 50 of these I don't have to individually fix each individual one? 

               

              Thanks

              • 4. Re: Harness Syncing
                samir_khanduri

                Hi,

                 

                Could you please try running "Actions->Update->Batch Update Library Parts" on you designs.

                 

                 

                BULP.png

                 

                Run this on all of the source (Wiring) designs and save, I hope that this will help you to update all parts thru this batch action.

                 

                Thanks,

                -Samir